Børne-Showet
Børne-showet er et trylleshow i børnehøjde. Showet er sjovt og fortryllende, og tilpasses aldersgruppen der skal underholdes samt antallet af børn. Selvom der bestilles et decideret børneshow, vil de voksne også blive forbløffet og underholdt, rekvisiterne vil dog være for børn.

Under showet vil børnene aktivt blive involveret, og flere børn vil komme op og hjælpe til, opleve trylleriet på tæt hånd - og selv få lov til at trylle !

Børne-showet har ikke de store krav, , og jeg skal derfor ikke have den helt store plads til rådighed(minimum 1,5x1,5m). Da mit trylleri er meget visuelt, skal jeg helst stå foran folk, da jeg IKKE er usynlig og folk derved ikke kan se igennem mig(folk siddende i siderne er selvfølgelig ok).


Balloner
I forlængelse af mit Børne-Show, kan jeg med stor fordel lave ballondyr til børn og barnlige sjæle. Dette har jeg med stor succes gjort mange gange, og det giver børnene en masse ekstra underholdning og glæde. Jeg har igennem mange år lavet ballondyr, og er godt gearet til at lave mange ballondyr og meget hurtigt. Er der rigtigt mange børn, kan jeg også lave ballondyrene hjemmefra, hvis tiden efter showet er knap, det er dog en stor glæde for børnene selv at vælge og se deres ballondyr tage form imellem mine fingre.