Close-up & walk around
Denne underholdningsform er kort sagt trylleri og underholdning lige foran næsen på dine gæster. Ved denne type trylleri er jeg tæt på tilskuerne, og tryller for de enkelte personer der står eller sidder omkring mig, og involverer dem i trylleriets verden. Tilskuerne sidder fx omkring et bord, står omkring mig, eller jeg fanger dem ind, når de går forbi jeres messestand, og jeg tryller og underholder dem på rigtigt tæt hold, og magien sker sågar også i deres hænder.

Ved denne underholdningsform bliver der tryllet med blandt andet kort, mønter, kugle-penne, elastikker, ringe, visitkort og lignende hverdags ting, som gæsterne kan forholde sig til. Underholdning sker selvfølgelig med et par kvikke bemærkninger og et glimt i øjet.

Denne underholdningsform er særdeles velegnet til messer og lignende forsamlinger, hvor jeg som underholder kan være med til at skabe kontakten mellem de potentielle kunder og jer som forhandler/producent etc. Når messegængerne ser folk stimle sammen ovre ved en stand, så vil de også se, hvad der sker det pågældende sted. Det er denne effekt jeg som tryllekunstner og underholder har, nemlig at jeg kan tiltrække folk til jeres stand, som ellers var gået forbi.
Udover decideret trylleri og underholdning kan det også kombineres med at jeg imellem de andre ting kan lave ballondyr til eventuelle børn. Her kunne det fx være oplagt at i som forhandler kan få en lille sludder med de voksne imens.

Har i nogle ting med jeres reklame på, så kan jeg eventuelt indarbejde dette i min fremvisning foran dine/jeres gæster.