Mine damer og herrer, drenge og piger ! Velkommen her til Trylle-Nissen.dk, hvor du kan læse lidt nærmere om de forskellige ting jeg tilbyder. Har i andre behov så kontakt mig, og sammen skal vi nok finde en løsning der passer til lige netop jeres arrangement!

Navnet er Anders Nissen, og jeg har igennem mange år beskæftiget mig med trylleri, og har derved fået tilnavnet Trylle-Nissen. Efter at have været i branchen i mange år, og været ude og optræde mange gange til alt lige fra børnefødselsdage, børnehaver, familiefester, bryllupper, sommeraftener, byfester, julearrangementer og messer osv. fået et stort kendskab til, hvad der passer til hvert enkelt sted, og kan derved tilpasse mit show, så arrangørerne får det optimale show til lige netop deres arrangement. Groft opdelt laver jeg Stand-up show for større forsamlinger, hvor der trylles med store ting, så selv dem bagved kan følge med, og et Close-up/walk around show, hvor jeg underholder mindre grupper af forsamlingen ad gangen, med trylleri lige foran næsen på dem.

Jeg er selvfølgelig altid klar til at underholde til lige netop din fest, og glæder mig til at høre fra dig! Skulle du have nogle spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, tilsammen kan vi finde lige netop det du står og mangler til dit arrangement. Det er gratis at spørge om et uforpligtende tilbud på underholdning !

Trylleriet passer til alle fester, og priserne er, så alle kan følge med.